Σελίδες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκρίθηκε το έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» απ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Την Πέμπτη 15-9-16 το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε κατα πλειοψηφία την σύναψη και τους όρους σχεδίου προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο  Αγίων Αναργύρων – Καματερού, για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  3.331.441,00€ .
Το έργο περιλαμβάνει


1) Την πλήρη ανάπλαση του τμήματος απο Λ. Δημοκρατίας έως την Κ. Παλαμά συμπεριλαμβανομένου και του πεζόδρομου που δημιουργεί βρόγχο με την Κ. Παλαμά μέσω των οδών Κυκλάδων και Μ. Αλεξάνδρου.
2) Την πλήρη κατασκευή ηλεκτρολογικών και εργασιών πρασίνου του τμήματος απο την Κ. Παλαμά έως την Λ. Κατσώνη.

3) Τη διαμόρφωση δικτύου δρόμων, πεζόδρομων και κοινοχρήστων χώρων, που είτε γειτνιάζουν με βασικές αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου, είτε καλύπτουν βασικές απαιτήσεις γειτονιάς για αναψυχή, παιχνίδι και ξεκούραση.
Ο Δήμος μας έχει ως βασική του επιδίωξη, την χρήση νέων και σύγχρονων βιοκλιματικών λύσεων για το πιο πάνω έργο, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η κατασκευή του έργου θα καλύψει σημαντικές ανάγκες και προβλήματα στις υποδομές και θα συμβάλλει στην ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.