Σελίδες

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

"Το Σάββατο 1/10/2016, ο Σύλλογος Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:¨ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2016¨ Η σημασία της ναυμαχίας της Σαλαμίνας για τον αρχαιο κοσμο Η εκδηλωση θα γινει στο θέατρο Μάνος Ξυδούς στους Αγιους Αναργυρους.

Το Σάββατο 1/10/2016, ο Σύλλογος Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων με αφορμή την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμινας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: Η σημασία της ναυμαχίας της Σαλαμίνας για τον αρχαιο κοσμο και η συμβολή των Ναξίων στη νίκη των Ελληνων. Επειδή η ιστορία είναι σε όλες τις εποχές η πυξίδα των λαών, εφοσον για να ανοιξουν το δρομο τους στο μελλον πρεπει να γνωριζουν απο πού ερχονται...επειδη ιδιαιτερα στην παρούσα ιστορική κρισιμη και δυσκολη συγκυρια ειναι αναγκαιο να βρουμε και να χαραξουμε το δρομο μας στο μελλον, σας καλουμε να διερευνησουμε μαζι τους Σας καλούμε να συμετασχετε και εσείς στις εκδηλώσεις προς τιμην των αγωνισθέντων.
π
αραγοντες που οδηγησαν στη μεγαλειωδη εκεινη νικη των Ελληνων που ανοιξε το δρομο για την αναπτυξη της πιο λαμπρης και δημιουργικης περιοδου του Ελληνισμου της αρχαιοτητας: της κλασικης. "
Στην εκδήλωση μας θα συμετέχουν 8 αντιπρωσοπείες με χορευτικά συγκροτήματα από τις πόλεις πού, έλαβαν μέρος.
Η εκδηλωση θα γινει στο θέατρο Μάνος Ξυδούς  στους  Αγιους Αναργυρους