Σελίδες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Με μεγαλη προσελευση ξεκινησαν οι ιατρικες εξετασεις των παιδιων του Δημου μας σημερα 15 και αυριο 16 Νοεμβριου στο Δημαρχειο Λ Δημοκρατιας 61

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, 
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, 
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ
διοργανώνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους μαθητές του Δήμου 
Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Νοεμβρίου











Nikitas Kanakis
και ενώ το οδοντιατρείο για παιδιά των Γιατρών του Κόσμου δουλεύει και σήμερα φούλ, είπαμε με την κινητή μονάδα να πάμε να βρούμε εμείς εκείνους από τους μικρούς μας ασθενείς που μπορεί και να μας χρειάζονται, και δεν ξέρουν. Με το πρόγραμμα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας , μιας τόσο γεναιόδωρης προσφοράς του απόδημου Ελληνισμού της Αμερικής, που εξασφαλίζει παιδιατρική και οδοντιατρική φροντίδα για τα παιδιά μας, που δεν έχουν σήμερα πρόσβαση σε εμβολιασμό και οδοντιατρική περίθαλψη.
Μια στάση λοιπόν σήμερα και αύριο όλη τη μέρα στον τόσο φιλόξενο πάντα Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού. Μέχρι τώρα, ζωή να έχουν και να είναι πάντα γερά, περισσότερα από 110 παιδιά προστέθηκαν στα δικά μας παιδιά, τα παιδιά των Γιατρών του Κόσμου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες εκείνες τις οικογένειες που ήρθαν και μας εμπιστεύτηκαν ότι πιό πολύτιμο υπάρχει. Την υγεία των παιδιών τους. Καλημέρα!!!
υ.γ. και όπως λένε και στο χωριό μου, keep fighting...